CAMPING

Welkom! Vanaf mei 2024 is de camping weer geopend!

Camping

De camping bestaat uit een dertigtal plaatsen, verdeeld over terrassen. Sommige plaatsen zijn alleen geschikt voor tenten, maar het merendeel is voor alle kampeermiddelen geschikt. Op elke plaats is het mogelijk om stroom bij te boeken, wel raden we aan om een kabel van minimaal 20 meter mee te nemen, en heeft u hiervoor de eurostekker nodig.

Kinderen kunnen zich vermaken in de ruim opgezette speeltuin, met zandbak, trampoline, wipwap, schommel, de tafeltennis en het volleybal- of badminton veld. Daarnaast is het kabbelende riviertje langs de camping een heerlijke plek om te spelen en verkoeling te zoeken.

Broodservice

Broodservice

In het hoogseizoen is er ’s ochtends broodservice met vers brood van de plaatselijke bakker. U kunt uw bestelling de dag ervoor doorgeven.

Wasmashines

Wasmashines

De wasmachineruimte in het sanitair gebouw kunt u gebruiken met munten die te koop zijn bij de receptie. Er is 1 wasmachine en 1 droger. Uiteraard zijn er ook wasbakken waar u met de hand kunt wassen.

RestaurantInfluence2

Restaurant Influence

Restaurant Influence, op slechts 500 meter loopafstand van de camping, serveert heerlijke maaltijden met regionale producten. Kijk voor meer informatie op de website van het restaurant.

0

1

2

Sanitair

Het sanitair is recentelijk gerenoveerd en wordt dagelijks met zorg schoongehouden. Er zijn twee toiletten en twee douches geschikt voor minder validen. Ook is er een washok met wasmachine en droger.

Honden

Honden

Honden zijn welkom op de camping, mits aangelijnd. Er geldt een maximum van 2 honden per plaats. Vanaf de camping kunt u met de hond heerlijk wandelen.

5 Rte du Gué Lavaud, 23000 La Chapelle-Taillefert